O nas

Ekipa

Ekipe PSC Automotiv ne druži le strokovnost, temveč tudi strast. Strast do avtomobilov, radovednost pri pridobivanju novih znanj, veselje do razvoja novih, okolju in denarnici prijaznih rešitev in poslanstvo zagotavljanja vrhunskih storitev.

080 755 755

Za vsa vprašanja in naročilo na servis nas prosim pokličite ali nam pošljite sporočilo.

Strokovna in predana ekipa predstavlja srce našega podjetja. Vsak član naše visoko izobražene ter izkušene ekipe se nenehno izpopolnjuje, da sledi hitremu razvoju v avtomobilski industriji. Inženirski pristop obnove motorjev in celovite prenove vozil zagotavlja kakovost, varnost in zanesljivost, kar še dodatno potrjujemo z jamstvom na naše storitve.

Zanesete se lahko na osebno in prijazno storitev naše ekipe, od strokovnih nasvetov, transparentne komunikacije ter celostne podpore skozi celoten proces obnove motorja ali prenove vozila.

V nas boste našli partnerja, ki bo poskrbel za vaše vozilo z enako skrbnostjo in ljubeznijo, kot bi jo vašemu jeklenemu konjičku namenili sami. S prijaznostjo, strokovnostjo, skrbnostjo in ljubeznijo do detajlov ustvarjamo brezhibne rezultate, ki bodo pomladili vaše vozilo ter vam vrnili veselje in zaupanje v vožnjo.

Bi se nam pridružili? Zaposlujemo! 

Iščemo predane mehanike, z izkušnjami na področju servisiranja motornih vozil. Če ste zavezani svojemu delu, znate slediti navodilom in razmišljati izven okvirjev, imate posluh za motor in za naročnike in vam ni vseeno za okolje in trajnost, potem se nam le oglasite. Ponujamo priložnost za rast in razvoj skupaj s podjetjem, kjer cenimo zavzetost in sodelovanje. Pišite nam na: info@automotiv.si