Obnova motorja

Ponosno predstavljamo našo novo rešitev za vaše vozilo: trajnostno obnovo motorja!

080 755 755

Za vsa vprašanja in naročilo na servis nas prosim pokličite ali nam pošljite sporočilo.

Ko pride do situacije, ko vaše obstoječe vozilo zahteva več pozornosti, ko se pojavi prekomerna poraba olja ter okvare, se lahko odločate o nakupu novega (pogosto dragega) vozila, ali nakupu drugega (pogosto precenjenega) rabljenega vozila za katerega ne poznate zgodovine – toda – ali ste vedeli, da obstaja še tretja, boljša rešitev?

Generalna in trajnostna obnova motorja

Namesto nakupa novega vozila ali tveganja z nakupom rabljenega, vam obnova motorja z inženirskim pristopom po izvirni metodi, ki smo jo na podlagi več kot desetletnih izkušenj razvili v PSC Automotiv, zagotavlja popolno obnovo in revitalizacijo vašega vozila. Obnova ključnih komponent zagotavlja optimalno delovanje in prinaša največji prihranek in maksimalno skrb za varnost vašega vozila.

Obnova motorja omogoča podaljšanje življenjske dobe vašega avtomobila, s čimer zmanjšujemo obremenjevanje okolja in prispevamo k ohranjanju naravnih virov. Z izbiro obnove motorja se odločate za varčno in trajnostno alternativo, ki omogoča ohranitev vašega vozila, ki ste ga že enkrat izbrali z razlogom. Poleg tega obnova pomeni bistveni prihranek – pri novem avtomobilu že ob registraciji lahko izgubite do 15% vrednosti vozila, tu je še registracija in zavarovanje … “nov” rabljen avto pa lahko prav tako predstavlja tveganje.

Zdaj se lahko odločite za cenovno učinkovitejšo, varno, zanesljivo in okolju prijazno rešitev: obnovo motorja po metodi PSC Automotiv.

Ker smo pri PSC Automotiv predani zagotavljanju vrhunskih storitev, nudimo ob rednem vzdrževanju pri nas petletno jamstvo na strojelom motorja ter 100% garancijo na opravljeno delo, veljavno eno leto oz do prvega servisa ali 20.000 km. S prijaznostjo, ljubeznijo do avtomobilov in z visoko izobraženo ekipo strokovnjakov smo tu, da vašemu jeklenemu konjičku povrnemo moč, zanesljivost in sijaj.