Specializiran servis

Servis "VSE NA ENEM MESTU"

Dobrodošli v "One-Stop Shop" ali "VSE NA ENEM MESTU" specializiranem servisu PSC Automotiv!

080 755 755

Za vsa vprašanja in naročilo na servis nas prosim pokličite ali nam pošljite sporočilo.

Pri PSC Automotiv prisegamo na praktičnost in učinkovitost in se zavedamo, kako dragocen je vsak trenutek v vašem življenju, zato na enem mestu – 360° – poskrbimo za vse vaše avtomobilske potrebe. Ne glede na to, ali gre za manjša popravila, redno vzdrževanje, nakup nadomestnih delov, ponudbo rabljenih vozil, obnovo motorja ali celotnih vozil – tu smo, da vam zagotovimo celovito rešitev za vzdrževanje in servisiranje vašega vozila.

Naša ekipa visoko izobraženih in izkušenih strokovnjakov se lahko pohvali s širokim znanjem in več desetletnimi izkušnjami s področja avtomobilske industrije, ki ga nenehno dopolnjujemo.

Kot specializirani servis s celovitom inženirskim pristopom smo opremljeni s sodobno opremo in orodji, ki nam omogočajo izvajanje natančnih diagnostik, popravil in obnove motorjev. Ponujamo originalne nadomestne dele kot tudi zanesljive ekvivalentne nadomestne dele po konkurenčnih cenah. Naša prilagodljivost pri izbiri delov vam omogoča, da ohranite kakovost, hkrati pa lahko prihranite.

Predvsem pa pri PSC Automotiv verjamemo v trajnostne in ekonomsko najučinkovitejše rešitve za vaša vozila. Zato največji poudarek namenjamo našima novima – okolju in denarnici – prijaznima rešitvama: obnovi motorjev ali prenovi celotnih vozil po izvirni metodi Automotiv®.

Pokličite nas in podaljšajte življenjsko dobo vašega vozila, povečajte varnost, zmanjšajte stroške in obremenitev okolja. Odpeljite se v prijaznejšo prihodnost!