O nas

Vizija in poslanstvo

AVTOMOTIVIRANI ZA VRHUNSKE IN TRAJNOSTNE STORITVE!

V poslovno servisnem centru (PSC) Automotiv že več kot deset let s skrbnostjo, ljubeznijo in strokovnostjo – kot “one stop shop” ali “vse na enem mestu” – skrbimo za 360° servisiranje in vzdrževanje najpogostejših znamk vozil na slovenskem trgu.

080 755 755

Za vsa vprašanja in naročilo na servis nas prosim pokličite ali nam pošljite sporočilo.

PSC Automotiv si kot prvi in vodilni ponudnik specializiranih storitev trajnostne obnove motorjev in celovite prenove vozil z izvirno metodo Automotiv® na slovenskem trgu prizadeva postaviti nove standarde kakovosti, trajnosti in varnosti v avtomobilski industriji ter s tem omogočiti strankam, da povrnejo zaupanje in zadovoljstvo v svoja vozila.

Pri PSC Automotiv smo zavezani k zagotavljanju vrhunskih storitev obnove motorjev in celovite prenove vozil.

Naše poslanstvo je podaljšati življenjsko dobo vozil, hkrati pa prispevati k varovanju okolja z zmanjšanjem odpadkov in izrabe obstoječih virov. S strokovnostjo, inženirskim pristopom ter s strastjo avtomobilom povrnemo moč, zanesljivost in sijaj. S 100% garancijo na opravljeno obnovo motorja ali prenovo vozila, veljavno eno leto oz do prvega servisa (ali 20.000 km) ter petletnim jamstvom na strojelom, ob rednem vzdrževanju pri nas, trdno stojimo za kakovostjo in upravičujemo zaupanje naših strank.

Spoznajte nas!